氏名:KenjiSAKAI の検索結果 / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> 4A01-09 2021/03/21 09:00 ミーティングルーム A メタ連続発酵プロセスにおける希釈率が及ぼす影響の解明 Elucidation of effect of dilution rate on continuous meta-fermentation process ○古閑 友紀1、関谷 和真1、宮本 浩邦2,3,4、田代 幸寛1、酒井 謙二1 ○Tomonori KOGA1, Kazuma SEKIYA1, Hirokuni MIYAMOTO2,3,4, Yukihiro TASHIRO1, Kenji SAKAI1 1九大・農、2千葉大・園芸、3理研・生命化学科、4(株)サーマス 1Kyushu Univ., 2Chiba Univ., 3RIKEN for IMS, 4Sermas co., Ltd. 4B02-03 2021/03/21 09:30 ミーティングルーム B 自家熱型高温好気消化液から植物成長促進・抗植物病原性を持つ有用微生物の分離と検証 Isolation and verification of valuable bacteria with plant growth promotion and anti-plant pathogen activities from ATAD fluid ○吉村 萌梨、SALMAN Alsayeda Zahra、近藤 宜希、井上 宙夢、田代 幸寛、酒井 謙二 ○Moeri YOSHIMURA, Alsayeda Zahra SALMAN, Yoshiki KONDOU, Hiromu INOUE, Yukihiro TASHIRO, Kenji SAKAI 九州大農 Kyushu Univ. / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>>