日本農芸化学会 2022年度大会プログラム検索

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氏名:MinenosukeMatsutani の検索結果

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2A01-06
2022/03/16 09:00
ミーティングルーム A
高塩濃度水産発酵物由来希少放線菌Amycolatopsis sp. TUA-HKG02Y株の微生物学的特徴と二次代謝生合成遺伝子の比較
Microbiological characteristics of the marine-derived rare actinomycetes, Amycolatopsis sp. strain TUA-HKG02Y, isolated from high-salt fermented fish gravy, and comparative analysis of the secondary metabolite gene clusters.
○鈴木 敏弘1、篠田 佳那2、松谷 峰之介3、長田 隆弘4、荒川 賢治5、石川 森夫1
○Toshihiro Suzuki1, Kana Shinoda2, Minenosuke Matsutani3, Takahiro Osada4, Kenji Arakawa5, Morio Ishikawa1
1東農大・醸造、2東農大院・醸造、3東農大・NGRC、4長田商店、5広大院・統合生命
1Ferment. Sci. and Tech. Tokyo Univ. Agric., 2Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. Agric., 3NGRC., Tokyo Univ. Agric., 4Osada Shouten, 5Integ. Sci. life., Hiroshima Univ.
2B09-06
2022/03/16 14:30
ミーティングルーム B
Acinetobacter baylyi由来ペリプラズム型デヒドロシキミ酸脱水酵素の異種発現とプロトカテク酸生産への利用
Protocatechuate production with heterologously expressed periplasmic dehydroshikimate dehydratase from Acinetobacter baylyi
○永木 翔1、松谷 峰之介2、片岡 尚也1,3,4、松下 一信1,3,4、藥師 寿治1,3,4
○Kakeru NAGAKI1, Minenosuke Matsutani2, Naoya Kataoka1,3,4, Kazunobu Matsushita1,3,4, Toshiharu Yakushi1,3,4
1山口大院創成科学、2東農大ゲノム解析セ、3山口大農、4山口大中高温微セ
1Graduate School of Sciences and Technology for Innovation, Yamaguchi Univ., 2NODAI Genome Research Center, Tokyo University of Agriculture., 3Faculty of Agriculture, Yamaguchi Univ., 4RCTMR, Yamaguchi Univ.
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