日本農芸化学会 2022年度大会プログラム検索

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講演番号:2AS、分類:大会シンポジウム の検索結果

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2AS-01
2022/03/16 16:05
ミーティングルーム A
日本と世界の後発酵茶の製法とそこで働く微生物
Japanese and world's Post-fermented tea: fermentation process and microorganisms
○堀江 祐範
○Masanori Horie
産総研 健康医工学
AIST
2AS-02
2022/03/16 16:20
ミーティングルーム A
日本の後発酵茶の機能性に関して
Function of post fermented tea in Japan
○内野 昌孝
○Masataka Uchino
東農大
Tokyo Univ. Agric.
2AS-03
2022/03/16 16:45
ミーティングルーム A
阿波晩茶の乳酸菌の地域性と利用について
Regional characteristics and utilization of lactic acid bacteria in Awa-bancha
○西岡 浩貴1,2
○Hiroki NISHIOKA1,2
1徳島県工技セ、2岐阜大院・連合農学
1Tokushima Prefectural Industrial Technology Center, 2United Graduate School of Agricultural Science, Gifu Univ.
2AS-04
2022/03/16 17:10
ミーティングルーム A
Lactic acid bacteria in Miang and possibility to be used as probiotic
○Supatjaree Ruengsomwong
Thailand Institute of Scientific and Technological Research(TISTR)
2AS-05
2022/03/16 17:35
ミーティングルーム A
番茶のエスノグラフィ:四国における番茶の生産・流通・消費
An ethnography of local tea (bancha) production, distribution and consumption in Shikoku, Japan
○内藤 直樹
○Naoki Naito
徳島大学
Tokushima Univ.
2AS-06
2022/03/16 18:00
ミーティングルーム A
新たな後発酵茶製造の試み
Manufacturing of new type of brewing tea
○岩橋 均
○Hitoshi Iwahashi
岐阜大学
Gifu University
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