日本農芸化学会 2022年度大会プログラム検索

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講演番号:4BS、分類:大会シンポジウム の検索結果

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4BS-01
2022/03/18 16:03
ミーティングルーム B
フードナノバイオサイエンスで拓く食の安全の可視化
Visualization of food safety through food nanobiosciences
○飯嶋 益巳
○Masumi IIJIMA
東農大・応生・健康
Dept. Nutr. Sci. Food Saf., Fac. Appl. Bioci., Tokyo Univ. Agric.
4BS-02
2022/03/18 16:27
ミーティングルーム B
植物由来芳香族化合物を分解する酵素と微生物の解析:農業加工残渣の高付加価値化に向けて
Analysis of enzymes and microorganisms that decompose plant-derived aromatic compounds: Toward valorization of residues from agricultural product processing
○大田 ゆかり
○Yukari Ohta
群大食健康
Gunma Univ.
4BS-03
2022/03/18 16:51
ミーティングルーム B
量子ビーム小角散乱解析による食品タンパク質のナノ構造の解明
Nano-structure Analysis of Food Proteins by Small-angle Scattering
○裏出 令子
○Reiko Urade
京大複合研
Kyoto Univ.
4BS-04
2022/03/18 17:15
ミーティングルーム B
移動現象論に基づく水溶性食物繊維への低分子の吸着挙動の解析
Analysis of behavior of glucose adsorbed on water-soluble dietary fibers on the basis of transport phenomena
○熊谷 仁
○Hitoshi Kumagai
共立女子大
Kyoritsu Women’s University
4BS-05
2022/03/18 17:39
ミーティングルーム B
化学工学的なアプローチを用いた脂質の酸化・抗酸化メカニズム解析
Analysis of oxidation and antioxidation mechanisms of lipids by chemical engineering approach
○北川 尚美、高橋 厚
○Naomi Shibasaki-Kitakawa, Atsushi Takahashi
東北大
Tohoku Univ.
4BS-06
2022/03/18 18:03
ミーティングルーム B
近赤外非侵襲イメージングのフードサイエンスへの応用
Application of NIR non-invasive imaging for food sciences
○三輪 佳宏1,2,3、逆井 智貴4、番 奏絵4、木嶋 順子3
○Yoshihiro MIWA1,2,3, Took SAKASAI4, Kanae BAN4, Junko KIJIMA3
1理研BRC、2筑波大LSI、3筑波大医、4筑波大人間総合
1RIKEN BRC, 2Univ. Tsukuba T-LSI, 3Univ. Tsukuba Med, 4Univ. Tsukuba CHS
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