日本農芸化学会 2023年度大会プログラム検索

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氏名:SatoshiKIDA の検索結果

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3I03-04
2023/03/16 10:00
ミーティングルーム I
必須アミノ酸ヒスチジンによる記憶増強効果とそのメカニズムの解析
Understanding mechanisms underlying the enhancement of memory formation and retrieval by essential amino acid histidine.
○川嶋 珠生1、樺山 音々2、小田切 友紀2、谷水 俊之1、石川 理絵1、喜田 聡1
○Tamau KAWASHIMA1, Nene KABAYAMA2, Yuki ODAGIRI2, Toshiyuki TANIMIZU1, Rie ISHIKAWA1, Satoshi KIDA1
1東京大学院農学生命化学、2東京農業大学
1University of Tokyo, 2Tokyo University of Agriculture
3I03-06
2023/03/16 10:00
ミーティングルーム I
食品価値を評価する食行動課題の開発と食物価値の違いに反応する神経ネットワークの同定
Establishment of behavioral paradigms to examine food value and comprehensive analysis of brain regions responding to differences in food value.
○程 曦、鶴山 和人、喜田 聡
○Xi CHENG, Kazuto TSURUYAMA, Satoshi KIDA
東大院農
Tokyo Univ.
3I03-07
2023/03/16 10:00
ミーティングルーム I
時間帯依存的な記憶想起制御に対するグリコーゲンホスホリラーゼの役割
Roles of Glycogen phosphorylase in time-dependent regulation of memory retrieval
○張 思南、ボーグ ジェームス、喜田 聡
○Sinan ZHANG, James BORG, Satoshi KIDA
東大院農
Tokyo Univ.
3I03-09
2023/03/16 10:00
ミーティングルーム I
マウスが示すアルコール嗜好性の性状と嗜好性を決定する神経メカニズムの解析
Understanding alcohol preference in male and female mice and the mechanisms underlying this preference
○長田 真由、喜田 聡
○Mayu NAGATA, Satoshi KIDA
東大院
Tokyo Univ.
3I03-10
2023/03/16 10:00
ミーティングルーム I
食物感性満腹感モデルを用いた摂取後の食物価値変化を制御する脳領域の網羅的解析
Compressive analysis of brain region regulating food valence using a mouse model of sensory-specific satiety
○好田 歩、喜田 聡
○Ayumu YOSHIDA, Satoshi KIDA
東京大学大学院 農学生命科学研究科 応用生命化学専攻
Department of Applied Biological Chemistry, Graduate School of Agricultural and Life Sciences, The University of Tokyo
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