氏名:HiroyukiHORIUCHI の検索結果
							
						
						
						
									
										
										
			
						
		
			
				
											
								
			
				
											
					
							
								- 
									
										
											4E082
											 
																			
									
									
									
								
 
								
									- 
										2025/03/07 14:15									
 
									- 
										
											
												
												
											
													ポスター・展示会場												
										
									
 
																- 
									
									
																					ラガービール酵母のモデル株を用いたミトコンドリアと低温増殖能の関連の解析
										
																					Analysis of the relationship between mitochondria and low temperature growth ability using a model strain of lager beer yeast.										
									
									
								 
								- 
									
																					○福西 鈴穂1、有本 敏朗1、高橋 朋子2、岩間 亮1,3、福田 良一1,3、堀内 裕之1,3、鎌倉 高志4、野田 陽一1,3
										
																					○Suzuho FUKUNISHI1, Toshiro ARIMOTO1, Tomoko TAKAHASHI2, Ryo IWAMA1,3, Ryouichi FUKUDA1,3, Hiroyuki HORIUCHI1,3, Takashi KAMAKURA4, Yoichi NODA1,3
										
																					1東大院・農生科、2アサヒクオリティーアンドイノベーションズ(株)、3東大・微生物連携機構、4東理大・理工
										
																					1Grad. Sch. Agri. And Life Sci., UTokyo, 2Asahi Quality & Innovations, Ltd., 3CRIIM, UTokyo, 4Dept. Appl. Biol. Sci., Tokyo Univ. of Sci.										
									
								 
							
						
								
			
				
											
					
							
								- 
									
										
											4E083
											 
																			
									
									
									
								
 
								
									- 
										2025/03/07 13:15									
 
									- 
										
											
												
												
											
													ポスター・展示会場												
										
									
 
																- 
									
									
																					Saccharomyces eubayanusにおいて低温環境で発現が変動する遺伝子の同定
										
																					Identification of genes with altered expression levels under low-temperature conditions in Saccharomyces eubayanus										
									
									
								 
								- 
									
																					○中里 涼1、林田 克洋1、高橋 朋子3、岩間 亮1,2、福田 良一1,2、堀内 裕之1,2、野田 陽一1,2
										
																					○Ryo NAKASATO1, Katuhiro HAYASHIDA1, Tomoko TAKAHASHI3, Ryo IWAMA1,2, Ryouichi Fukuda1,2, Hiroyuki HORIUCHI1,2, Yoichi NODA1,2
										
																					1東大院・農生科、2東大・微生物連携機構、3アサヒクオリティーアンドイノベーションズ(株)
										
																					1Grad. Sch. Agri. And Life Sci., UTokyo, 2CRIIM, UTokyo, 3Asahi Quality & Innovations, Ltd.