氏名:MichioSakaji の検索結果 / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> 2E05-15 2021/03/19 11:00 ミーティングルーム E チーズ中の環状ジペプチド生成に対する熟成工程の影響 The effect of ripening process on cyclic dipeptide formation in cheese ○大塚 祐季1、阪地 満帆1、柏木 丈拡1、島村 智子1、受田 浩之2 ○Yuuki Otsuka1, Michio Sakaji1, Takehiro Kashiwagi1, Tomoko Shimamura1, Hiroyuki Ukeda2 1高知大・農、2高知大・地域創造セ 1Faculty of Agriculture and Marine Science, Kochi University, 2Center for Regional Sustainability and Innovation, Kochi University / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>>