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キーワード:cooked rice の検索結果

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2H02-02
2022/03/16 09:30
ミーティングルーム H
α-グルコシダーゼおよびブランチングエンザイムの添加による炊飯米の老化抑制効果の粒内分布
Suppression degree distributions of starch retrogradation in the cross-section of cooked rice grain depending on addition of α-glucosidase and branching enzyme
○田口 拓実1、大西 未紗1、大元 智絵2、山口 秀幸2、勝野 那嘉子1、今泉 鉄平1、西津 貴久1
○Takumi TAGUCHI1, Misa ONISHI1, Chie OOMOTO2, Hideyuki YAMAGUCHI2, Nakako KATSUNO1, Teppei IMAIZUMI1, Takahisa NISHIZU1
1岐阜大院自然、2味の素(株)
1Gifu Univ., 2AJINOMOTO CO., INC.
2H04-05
2022/03/16 10:30
ミーティングルーム H
貯蔵による米飯テクスチャーの劣化と可溶性タンパク質、アミノ酸の挙動
Studies on soluble proteins and the deterioration of cooked rice texture in aged rice
○大能 俊久、寺岡 若葉、古澤 和也
○Toshihisa OHNO, Wakaba TERAOKA, Kazuya FURUSAWA
福井工大
Fukui University of Technology
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