キーワード:vegetable の検索結果 / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> 2F09-02 2022/03/16 14:30 ミーティングルーム F 生鮮野菜中のβ-ニコチンアミドモノヌクレオチド(NMN)及びニコチンアミドリボシド(NR)とその関連代謝物分析の検討 Examination of analysis of β-nicotinamide mononucleotide (NMN) , nicotinamide riboside (NR) and their related metabolites in fresh vegetables. ○高橋 洋武、佐野 勇気、平松 幸之助、橘田 規、照井 善光 ○HIROTAKE TAKAHASHI, YUKI SANO, KOUNOSUKE HIRAMATSU, TADASHI KITTA, YOSHIMITSU TERUI 一般財団法人日本食品検査 Japan Foods Inspection Corporation 3H02-05 2022/03/17 09:30 ミーティングルーム H 京野菜のポリアミン含有量と耐熱性の確認及びポリアミン摂取における抹茶のメリット Confirmation of polyamine content and heat resistance of Kyoto vegetables and benefits of matcha in ingesting polyamine ○木下 郁心、藤原 有希、鈴木 秀之 ○Ikumi KINOSHITA, Yuki FUJIWARA, Hideyuki SUZUKI 京都工芸繊維大応用生物 Kyoto Institute of Technology / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>>