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氏名:KenMIYAZAWA の検索結果

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3A05-03
2022/03/17 11:00
ミーティングルーム A
Aspergillus nidulansのα-1,3-グルカン生合成におけるα-アミラーゼAmyDのGPIアンカーの重要性
GPI anchor is essential for the function of α-amylase AmyD for α-1,3-glucan biosynthesis in Aspergillus nidulans
○宮澤 拳1,2、竹内 歩2、小泉 亜未2、吉見 啓3,4、山形 洋平5、阿部 敬悦2,4
○Ken MIYAZAWA1,2, Ayumu TAKEUCHI2, Ami KOIZUMI2, Akira YOSHIMI3,4, Youhei YAMAGATA5, Keietsu ABE2,4
1感染研真菌部、2東北大院農、3京大院農、4東北大NICHe、5東京農工大院農
1Dep. Fungal Infection, NIID, 2Grad. Sch. Agric. Sci., Tohoku Univ., 3Grad. Sch. Agr., Kyoto Univ., 4NICHe, Tohoku Univ., 5Grad. Sch. Agric. Sci., Tokyo Univ. of Agr. and Tech.
4A06-06
2022/03/18 13:00
ミーティングルーム A
麹菌Aspergillus oryzaeの液体培養時における菌体への物理刺激がもたらすα-1,3-グルカン合成量への影響の解析
Effect of physical stress to hyphal cells on cell wall α-1,3-glucan biosynthesis of Aspergillus oryzae under liquid culture conditions
○織田 隆太郎1、宮澤 拳2、吉見 啓3,4、阿部 敬悦1,4
○Ryutaro ORITA1, Ken MIYAZAWA2, Akira YOSHIMI3,4, Keietsu ABE1,4
1東北大院農、2感染研真菌部、3京大院農、4東北大NICHe
1Grad. Sch. Agric. Sci., Tohoku Univ., 2Dep. Fungal Infection, NIID, 3Grad. Sch. Agr., Kyoto Univ., 4NICHe, Tohoku Univ.
4B04-04
2022/03/18 10:30
ミーティングルーム B
麹菌 Aspergillus oryzae 菌糸分散変異株を用いた酵素生産性の評価
Evaluation of enzyme productivity of Aspergillus oryzae mutant of which hyphae disperse.
○石川 健二1、水戸 光司1、高橋 哲也1、山城 寛1、片瀬 徹1、小池田 聡1、片山 琢也2、丸山 潤一2、宮澤 拳3、吉見 啓4、阿部 敬悦3,4、山口 庄太郎1
○Kenji ISHIKAWA1, Koji MITO1, Tetsuya TAKAHASHI1, Kan YAMASHIRO1, Toru KATASE1, Satoshi KOIKEDA1, Takuya KATAYAMA2, Jun-ichi MARUYAMA2, Ken MIYAZAWA3, Akira YOSHIMI4, Keietsu ABE3,4, Shotaro YAMAGUTI1
1天野エンザイム、2東大院・農生科・応生工、3東北大院・農、4東北大・NICHe
1Amano Enzyme, 2Dept. Biotechnol., Univ. Tokyo, 3Grad. Sch. Agric. Sci., Tohoku Univ., 4NICHe, Tohoku Univ.
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