1G05-12 2023/03/14 11:00 一般講演 ミーティングルーム G 食品成分で作製したクルクミン分散液の体内動態や抗炎症作用発現における粒子径の意義 The significance of particle size in the pharmacokinetics and anti-inflammatory effect of Curcumin dispersions made from edible ingredients ○加藤 千洋1板谷 麻由子1宮澤 大樹2山田 皓輝1仲川 清隆1,2○Chihiro Kato1 Mayuko Itaya-Takahashi1 Taiki Miyazawa2 Hiroki Yamada1 Kiyotaka Nakagawa1,2 1東北大院食品機能分析学、2東北大未来科学技術共同研究センター 1Laboratory of Food Function analysis, Tohoku University, 2New Industry Creation Hatchery Center, Tohoku University Curcumin dispersion / Particle size / pharmacokinetics ※ 要ログイン 要旨本文はトップページからログインをして頂くと表示されます。