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2GS-05
大会シンポジウム
ミーティングルーム G
醸造と酒蔵建築との相互作用による群集構造としての蔵付き菌の影響
Impacts of Kuratsuki microbes as a community structure through an interaction between sake brewing and the built environment of a brewery
○伊藤 光平1丹羽 諒1,2山岸 勇太1,3小林 健1土田 祐士4星野 元希4中川 智行5渡部 貴志4
○Kohei Ito1 Ryo Niwa1,2 Yuta Yamagishi1,3 Ken Kobayashi1 Yuji Tsuchida4 Genki Hoshino4 Tomoyuki Nakagawa5 Takashi Watanabe4
1株式会社 BIOTA、2京大医、3立大理、4土田醸造、5岐阜大応生
1BIOTA inc., 2Graduate School of Medicine, Kyoto University, 3Department of Life Science, College of Science, Rikkyo University, 4Tsuchida Sake Brewery, 5Faculty of Applied Biological Sciences, Gifu University
Kuratuki Microbes / Kimoto-style fermentation / Japanese Sake
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