キーワード:Metagenomic Analysis の検索結果
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3A08-09
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2023/03/16 14:00
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ミーティングルーム A
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伝統水産発酵食品「くさや」製造に重要な「くさや汁」中の微生物と成分生成との相関
Relationship between microorganisms and odorous component in Kusaya gravy that plays a very important role in Kusaya, a traditional Japanese fermented fish product
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○喜多 孝介1、長田 隆弘2、吉山 裕盛3、豊永 梨乃4、松浦 翠4、松谷 峰之介5、海野 良輔1、石川 森夫1,4、鈴木 敏弘1,4
○Kosuke KITA1, Takahiro OSADA2, Hiromori YOSHIYAMA3, Rino TOYONAGA4, Midori MATSUURA4, Minenosuke MATSUTANI5, Ryosuke UNNO1, Morio ISHIKAWA1,4, Toshihiro SUZUKI1,4
1東農大院醸造、2長田商店、3新島水産加工組合、4東農大醸造、5東農大ゲノムリサーチセンター
1Grad. Sch. Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. of Agric., 2Osada Shouten, 3Niijima Fishery Cooperative, 4Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. of Agric., 5NGRC, Tokyo Univ. of Agric.