キーワード:soy sause koji の検索結果
							
						
						
						
									
										
										
			
						
		
			
				
											
					
							
								- 
									
										
											1C06-08
											 
																			
									
									
								
 
								
									- 
										2023/03/14 13:00									
 
									- 
																					ミーティングルーム C										
									
 
																- 
									
									
																					Aspergillus sojae由来β-ガラクトシダーゼの醤油麹からの精製と性質
										
																					Purification and properties of β-galactosidase from Japanese soy sauce koji by Aspergillus sojae										
									
									
								 
								- 
									
																					○山田 遥菜1、永田 友紀2、山崎 真帆2、眞榮田 麻友美2、前橋 健二1,2、吉川 潤1,2
										
																					○Haruna YAMADA1, Yuki NAGATA2, Maho YAMAZAKI2, Mayumi MAEDA2, Kenji MAEHASHI1,2, Jun YOSHIKAWA1,2
										
																					1東農大院応生、2東農大応生
										
																					1Grad. Sch. Appl. Biosci., Tokyo Univ. of Agric., 2Fac. Appl. Biosci., Tokyo Univ. of Agric.