氏名:JunYOSHIKAWA の検索結果 / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> 1C06-08 2023/03/14 13:00 ミーティングルーム C Aspergillus sojae由来β-ガラクトシダーゼの醤油麹からの精製と性質 Purification and properties of β-galactosidase from Japanese soy sauce koji by Aspergillus sojae ○山田 遥菜1、永田 友紀2、山崎 真帆2、眞榮田 麻友美2、前橋 健二1,2、吉川 潤1,2 ○Haruna YAMADA1, Yuki NAGATA2, Maho YAMAZAKI2, Mayumi MAEDA2, Kenji MAEHASHI1,2, Jun YOSHIKAWA1,2 1東農大院応生、2東農大応生 1Grad. Sch. Appl. Biosci., Tokyo Univ. of Agric., 2Fac. Appl. Biosci., Tokyo Univ. of Agric. / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>>