3D6p11 2024/03/26 15:56 一般講演 D6 培養肉作製へ有用な果実抽出液の探索 Exploration of fruit extracts for cultured meat production ○角野 陽奈美1野田 笙太2,3古橋 麻衣5池尾 聡3澤山 淳4竹内 昌治2,3,4,5○Hinami Kadono1 Shota Noda2,3 Mai Furuhashi5 Satoshi Ikeo3 Jun Sawayama4 Shoji Takeuchi2,3,4,5 1三田国際学園高等学校、2東京大学大学院 総合文化研究科、3東京大学 生産技術研究所、4東京大学大学院 情報理工学系研究科、5東京大学大学院 工学系研究科 1MITA International School, 2Graduate School of Arts and Sciences, The University of Tokyo, 3Institute of Industrial Science, The University of Tokyo, 4Graduate School of Information Science and Technology, The University of Tokyo, 5Graduate School of Engineering, The University of Tokyo Cultured meat / Mangifera indica / Cell proliferation ※ 要ログイン 要旨本文はトップページからログインをして頂くと表示されます。