キーワード:Aging の検索結果 / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> 2B2a10 2024/03/25 11:17 B2 清酒中のバニリンの定量と閾値調査 Quantitative analysis of vanillin in sake and its detection threshold ○孛儿只斤 蘇日娜、長船 行雄、岸本 徹、久常 有里、磯谷 敦子 ○Surina Boerzhijin, Yukio Osafune, Toru Kishimoto, Yuri Hisatsune, Atsuko Isogai 独立行政法人 酒類総合研究所 National Research Institute of Brewing 2D2a10 2024/03/25 11:17 D2 加齢に伴う栄養感受性変化と生体エネルギー代謝調節に関する研究 Nutritional signaling via GPCRs and energy homeostasis on aging ○長谷川 真由1、五十嵐 美樹2、宮本 潤基1、木村 郁夫3 ○MAYU HASEGAWA1, MIKI IGARASHI2, JYUNKI MIYAMOTO1, IKUO KIMURA3 1東京農工大学農学府大学院、2脳神経疾患研究所、3京都大学生命科学研究科大学院 1Tokyo University of Agriculture and Technology, 2Institute of Neurological Disorders, 3Kyoto University 2E3a04 2024/03/25 10:03 E3 D-アラニンの経口摂取が中年マウスの行動に及ぼす影響 Effects of dietary D-alanine on the behaviors in middle-aged male mice. ○西 純可1、豊田 淳1,2 ○Sumika NISHI1, Atsushi TOYODA1,2 1茨大院農、2農工大院連合農 1Ibaraki Univ, 2Tokyo Agri. Tech. Univ 3C6a11 2024/03/26 11:36 C6 辛味・渋味成分に対する加齢依存的な嗜好性変化 Change in taste preference to capsaicin and catechin due to aging in mice ○成川 真隆1、三坂 巧2 ○Masataka NARUKAWA1, Takumi MISAKA2 1京女大食、2東大院農 1Kyoto Women's Univ., 2The Univ. of Tokyo / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>>