氏名:MasaakiKONISHI の検索結果 / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> 2B2p13 2024/03/25 16:18 B2 微粉砕処理がセルロースをはじめとする食物繊維に与える影響について The effect of micronization process on cellulose, a major component of dietary fiber. ○吉田 暁登1、小西 正朗2、邱 泰瑛2 ○Akito YOSHIDA1, Masaaki KONISHI2, Tai-Ying CHIOU2 1北見工大院、2北見工大 1Kitami Inst. of Tech Grad., 2Kitami Inst. of Tech 2B2p14 2024/03/25 16:29 B2 亜臨界水を用いた和種薄荷茎に対する抽出効率の検討 Investigation of the extraction efficiency for Japanese peppermint stems using subcritical water ○吉村 祐介1、小西 正朗2、邱 泰瑛2 ○Yuusuke YOSHIMURA1, Masaaki KONISHI2, Tai-Ying CHIOU2 1北見工大院、2北見工大 1Kitami Inst. of Tech., Grad, 2Kitami Inst. of Tech 3C3a01 2024/03/26 09:30 C3 共培養による新規ラン藻増殖促進細菌の発見とその増殖促進メカニズムの調査 Discovery of a novel cyanobacteria growth-promoting bacterium by co-culture and investigation of its growth-promoting mechanism ○TAN Pei-Yu1、石田 奨3、加藤 勇太2、邱 泰瑛3、小西 正朗3 ○Pei-Yu TAN1, Masashi ISHIDA3, Yuta KATO2, Tai-Ying CHIOU3, Masaaki KONISHI3 1北見工大院・工、2環境大善株式会社、3北見工大・工 1Graduate School of Engineering, Kitami Institute of Technology, 2Kankyo Daizen Company, Ltd, 3Kitami Institute of Technology 3E6p05 2024/03/26 14:34 E6 好酸性緑藻による粗放開放型油脂生産系確立の可能性 A potential of acidophilic green microalga for simplified open culture lipid production system ○岡澤 空汰1、邱 泰永2、小西 正朗2 ○Sorata OKAZAWA1, Tai-ying CHIOU2, Masaaki KONISHI2 1北見工大院工、2北見工大 1Grad. Sch. Eng., Kitami Inst. Technol., 2Kitami Inst. Technol. / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>>