氏名:MasaruKATO の検索結果 / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> 2B1p07 2024/03/25 15:04 B1 乳酸菌と食品酵素に及ぼす高圧処理の影響 Effects of high-pressure processing on the viability of lactic acid bacteria and the activity of food enzymes ○堀江 暁1、堀 沙織里2、井口 晃徳2、重松 亨2、森下 あい子1、加藤 優1 ○Akira HORIE1, Saori HORI2, Akinori IGUCHI2, Toru SHIGEMATSU2, Aiko MORISHITA1, Masaru KATO1 1キリンHD・飲料未来研、2新潟薬科大・応生科 1Kirin Holdings Co., Ltd., 2NUPMLS 2B1p12 2024/03/25 16:07 B1 メイラード反応産物とビールのコクについて Relationship between Maillard reaction products and the flavor of beer ○望月 マユラ、堀江 暁、太田 麗子、越村 裕子、加藤 優、森下 あい子 ○Mayura MOCHIZUKI, Akira HORIE, Reiko OTA, Yuko KOSHIMURA, Masaru KATO, Aiko MORISHITA キリンHD飲料未来研 Institute for Future Beverages, Kirin Holdings Co., Ltd. / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>>