氏名:ShojiTAKEUCHI の検索結果 / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> 2E7p09 2024/03/25 15:26 E7 培養肉の風味向上のための細胞内アミノ酸分析 Intracellular amino acid analysis for the enhancement of cultured meat flavor ○古橋 麻衣1,2、澤山 淳3、竹内 昌治1,2,3 ○Mai FURUHASHI1,2, Jun SAWAYAMA3, Shoji TAKEUCHI1,2,3 1東大院工、2東大生研、3東大院情報理工 1Grad. Sch. of Eng., The Univ. of Tokyo, 2IIS, The Univ. of Tokyo, 3Grad. Sch. of Inf. Sci., The Univ. of Tokyo / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>>