日本農芸化学会 2024年度大会プログラム検索

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氏名:Tai-YingCHIOU の検索結果

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2B2p13
2024/03/25 16:18
B2
微粉砕処理がセルロースをはじめとする食物繊維に与える影響について
The effect of micronization process on cellulose, a major component of dietary fiber.
○吉田 暁登1、小西 正朗2、邱 泰瑛2
○Akito YOSHIDA1, Masaaki KONISHI2, Tai-Ying CHIOU2
1北見工大院、2北見工大
1Kitami Inst. of Tech Grad., 2Kitami Inst. of Tech
2B2p14
2024/03/25 16:29
B2
亜臨界水を用いた和種薄荷茎に対する抽出効率の検討
Investigation of the extraction efficiency for Japanese peppermint stems using subcritical water
○吉村 祐介1、小西 正朗2、邱 泰瑛2
○Yuusuke YOSHIMURA1, Masaaki KONISHI2, Tai-Ying CHIOU2
1北見工大院、2北見工大
1Kitami Inst. of Tech., Grad, 2Kitami Inst. of Tech
2D2a03
2024/03/25 09:52
D2
Apilactobacillus kosoi 死菌体の経口摂取による肥満抑制メカニズムについて
Mechanism of obesity suppression by oral intake of Apilactobacillus kosoi inactivated cells
○邱 泰瑛1、森山 五月2、松山 静香2、高橋 知也2
○Tai-Ying CHIOU1, Satsuki MORIYAMA2, Shizuka MATSUYAMA2, Tomoya TAKAHASHI2
1北見工大、2アルソア R&D
1Kitami Inst. of Tech., 2ARSOA R&D Cent.
3C3a01
2024/03/26 09:30
C3
共培養による新規ラン藻増殖促進細菌の発見とその増殖促進メカニズムの調査
Discovery of a novel cyanobacteria growth-promoting bacterium by co-culture and investigation of its growth-promoting mechanism
○TAN Pei-Yu1、石田 奨3、加藤 勇太2、邱 泰瑛3、小西 正朗3
○Pei-Yu TAN1, Masashi ISHIDA3, Yuta KATO2, Tai-Ying CHIOU3, Masaaki KONISHI3
1北見工大院・工、2環境大善株式会社、3北見工大・工
1Graduate School of Engineering, Kitami Institute of Technology, 2Kankyo Daizen Company, Ltd, 3Kitami Institute of Technology
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