2D056 2025/03/05 14:15 一般講演 ポスター・展示会場 麦芽製造における焙燥工程のゼロエミッション −焙燥工程を自然乾燥とした麦芽の特性解析− Zero emissions from kilning process in the malt production. -Characteristics of natural-dried malt in the kilning process- ○木原 誠1丸海老 純也2佐藤 千鶴3時園 佳朗1森田 真梨子1七森 理仁1鯉江 弘一朗1保木 健宏1○Makoto KIHARA1 Junya Maruebi2 Chizuru Sato3 Yoshiro Tokizono1 Mariko Morita1 Masahito Nanamori1 Koichiro Koie1 Takehiro Hoki1 1サッポロビール 原料開発研究所、2商品・技術イノベーション部、3価値創造フロンティア研究所 1Crop Research Laboratories, SAPPORO BREWERIES LTD., 2Product & Technology Innovation Department, 3Frontier Laboratories of Value Creation malt production / kilning process / zero emissions