氏名:ErikoNONOBE の検索結果 / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> 3D035 2025/03/06 13:15 ポスター・展示会場 鶏肉唐揚げ咀嚼中の食塊特性変化の定量化について Quantifying changes in textural properties of food bolus during chewing fried chicken ○貝谷 幹太1、今泉 鉄平2、野々部 領子3、西津 貴久2 ○Kanta KAIYA1, Teppei IMAIZUMI2, Eriko NONOBE3, Takahisa NISHIZU2 1岐阜大学大学院・自然科学技術研究科、2岐阜大学・応用生物科学部、3株式会社ニチレイフーズ 1Graduate School of Natural Science and Technology, Gifu University, 2Faculty of Applied Biological Sciences, Gifu University, 3Nichirei Foods Inc / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>> / 1 1 - 1 / 1 <<< 1 >>>