氏名:大塚祐季 の検索結果 / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> 2E05-15 2021/03/19 11:00 ミーティングルーム E チーズ中の環状ジペプチド生成に対する熟成工程の影響 The effect of ripening process on cyclic dipeptide formation in cheese ○大塚 祐季1、阪地 満帆1、柏木 丈拡1、島村 智子1、受田 浩之2 ○Yuuki Otsuka1, Michio Sakaji1, Takehiro Kashiwagi1, Tomoko Shimamura1, Hiroyuki Ukeda2 1高知大・農、2高知大・地域創造セ 1Faculty of Agriculture and Marine Science, Kochi University, 2Center for Regional Sustainability and Innovation, Kochi University 3E06-19 2021/03/20 13:00 ミーティングルーム E 日本の伝統的後発酵茶,碁石茶の特徴的な味の解明 Elucidation of characteristic taste of Goishi tea, traditional post fermented tea in Japan ○阪地 満帆、大塚 祐季、柏木 丈拡、島村 智子、受田 浩之 ○Michio SAKAJI, Yuuki OTSUKA, Takehiro KASHIWAGI, Tomoko SHIMAMURA, Hiroyuki UKEDA 高知大学 Kochi Univ. / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>>