キーワード:cell-based assay の検索結果 / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> 2H09-01 2022/03/16 14:30 ミーティングルーム H ヒト味覚受容体発現細胞を用いた清涼飲料水をモデル溶液とした呈味強度評価法の改良 Evaluation of taste intensities in model tastant solutions using cultured cells expressing human taste receptors ○山口 美波、三坂 巧 ○Minami YAMAGUCHI, Takumi MISAKA 東大院農生科・応生化 The Univ. Tokyo 2H09-05 2022/03/16 14:30 ミーティングルーム H ヒトT1R1/T1R3の受容体活性を調節する受容体内の構造的特徴 Characterization of regulating factors of the receptor activity in human T1R1/T1R3 ○陳 思宇、三坂 巧 ○Siyu CHEN, Takumi MISAKA 東大院農生科・応生化 Dept. Appl. Biol. Chem., The Univ. Tokyo 3DS-04 2022/03/17 17:15 ミーティングルーム D 味覚受容体を用いた細胞アッセイによる呈味評価とその応用 Taste evaluation systems by the cell-based assay using human taste receptors and those application ○三坂 巧 ○Takumi Misaka 東大院農 The Univ. Tokyo / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>>