日本農芸化学会 2022年度大会プログラム検索

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氏名:KazuhiroIWASHITA の検索結果

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2B04-03
2022/03/16 10:30
ミーティングルーム B
酒米品種・産地が玄米形状と白米形状の制御に及ぼす影響
The effect of cultivation area and cultivar of sake rice on brown rice shape and white rice shape control
○平吉 明日香1、柚山 泰成1,2、小松 夕子1、小林 拓嗣1、岩下 和裕1,2
○Asuka HIRAYOSHI1, Taisei YUYAMA1,2, Yuko KOMATSU1, Takuji KOBAYASHI1, Kazuhiro IWASHITA1,2
1酒総研、2広島大院・統合生命
1NRIB, 2Hiroshima Univ.
2B04-04
2022/03/16 10:30
ミーティングルーム B
酒米産地の違いによる高精白(50%精米)の清酒醸造および清酒メタボロームへの影響
The effect of the differences in cultivation areas of sake rice on 50% rice-polished sake brewing and sake metabolome
○柚山 泰成1,2、小松 夕子1、小林 拓嗣1、岩下 和裕1,2
○Taisei YUYAMA1,2, Yuko KOMATSU1, Takuji KOBAYASHI1, Kazuhiro IWASHITA1,2
1酒類総合研究所、2広島大院・統合生命
1NRIB, 2Hiroshima Univ.
2B04-06
2022/03/16 10:30
ミーティングルーム B
日本酒醸造ビッグデータを用いた迅速な清酒醸造法の開発
Development of rapid brewing method using large sake brewing data
○小畑 龍太郎1,2、小松 夕子2、平吉 明日香2、小林 拓嗣2、岩下 和裕1,2
○Ryutaro OBATA1,2, Yuko KOMATSU2, Asuka HIRAYOSHI2, Takuji KOBAYASHI2, Kazuhiro IWASHITA1,2
1広島大学、2酒類総合研究所
1Hiroshima Univ., 2NRIB
4A06-10
2022/03/18 13:00
ミーティングルーム A
Mitochondria fission dysfunction alleviates heterokaryon incompatibility-triggered cell death in the industrial filamentous fungus Aspergillus oryzae
○Chan LU1, Takuya KATAYAMA1,2, Ryota SAITO3, Kazuhiro IWASHITA3, Jun-ichi MARUYAMA1,2
1The Univ. of Tokyo, 2CRIIM. UTokyo, 3NRIB
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