日本農芸化学会 2023年度大会プログラム検索

プログラム集PDF 進行中のプログラム一覧
終了しました
大会トップページに戻る
大会プログラム集・大会講演要旨集[PDF]の変更 (更新:4/19)
推奨ブラウザ:Chrome、FireFox、Edge、Safari
(Internet Explorerでは正しく表示されない場合があります)
Recommended browsers: Chrome, FireFox, Edge, Safari
(May not display correctly in Internet Explorer)
2H02-06
一般講演
ミーティングルーム H
Importance of measuring primary and secondary oxidation products along with peroxide value in evaluating the quality of oils especially under photo-oxidation
○Halida RAHMANIA1 Shota KOISHI1,2 Ryunoshin KONO2 Shigeo NAKAJIMA2 Yurika OTOKI1 Shunji KATO1 Kiyotaka NAKAGAWA1
1Laboratory of Food Function Analysis, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Miyagi, Japan, 2Tsuno Food Industrial Co., Ltd., Wakayama, Japan
Peroxide value / Triacylglycerol hydroperoxide and Aldehyde / Photo- and Thermal oxidation
要旨 (PDF)
※ 要ログイン

要旨本文はトップページからログインをして頂くと表示されます。