氏名:ShunjiKATO の検索結果 / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> 2H02-06 2023/03/15 09:30 ミーティングルーム H Importance of measuring primary and secondary oxidation products along with peroxide value in evaluating the quality of oils especially under photo-oxidation ○Halida RAHMANIA1, Shota KOISHI1,2, Ryunoshin KONO2, Shigeo NAKAJIMA2, Yurika OTOKI1, Shunji KATO1, Kiyotaka NAKAGAWA1 1Laboratory of Food Function Analysis, Graduate School of Agricultural Science, Tohoku University, Miyagi, Japan, 2Tsuno Food Industrial Co., Ltd., Wakayama, Japan 2H02-11 2023/03/15 09:30 ミーティングルーム H アゼライン酸を含むトリグリセリドの生成に関する研究 Study of the formation of triacylglycerol containing azelaic acid ○境野 眞善1、加藤 俊治2,3、佐野 貴士1、青木 亮輔1、清水 直紀3、伊藤 準哉3、今義 潤1、齋藤 三四郎1、佐藤 俊郎1,2、仲川 清隆2,3 ○Masayoshi SAKAINO1, Shunji KATO2,3, Takashi SANO1, Ryosuke AOKI1, Naoki SHIMIZU3, Junya ITO3, Jun IMAGI1, Sanshiro SAITO1, Toshiro SATO1,2, Kiyotaka NAKAGAWA2,3 1J-オイルミルズ、2東北大院・農・J-オイルミルズ油脂イノベーション共同研究講座、3東北大院・農・食品機能分析学 1J-OIL MILLS, INC., 2J-Oil Innov. Lab., Tohoku Univ., 3Lab. Food Function Analysis, Tohoku Univ. / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>>