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キーワード:cheese ripening の検索結果

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1C05-08
2023/03/14 11:00
ミーティングルーム C
フードミクスを適応したチーズ分離乳酸菌添加模擬的熟成チーズの風味・呈味成分評価
Evaluation of flavor components during cheese-ripening with single isolate lactic acid bacteria adapting a foodomics approach
○藤原 あみ、佐藤 実穂、海野 良輔、石川 森夫、鈴木 敏弘
○Ami FUJIWARA, Minori SATO, Ryosuke UNNO, Morio ISHIKAWA, Toshihiro SUZUKI
東農大院応生醸造
Grad. Sch. Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. of Agric.
2B02-04
2023/03/15 09:30
ミーティングルーム B
熟成チーズより分離された好気性乳酸菌Marinilactibacillus psychrotolerans B7-9-5株の代謝調節機構
Metabolic regulation mechanism of the aerobic lactic acid bacterium, Marinilactibacillus psychrotolerans B7-9-5 isolated from smear-ripened cheese
○宮田 拓海1、鈴木 敏弘1、中山 みゆ1、松谷 峰之介2、石川 森夫1
○Takumi MIYATA1, Toshihiro SUZUKI1, Miyu NAKAYAMA1, Minenosuke MATSUTANI2, Morio ISHIKAWA1
1東農大院・醸造、2東農大ゲノム解析セ
1Grad. Sch. Dept. Ferment. Sci., Tokyo Univ. of Agric., 2NODAI Genome Res. Center
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