氏名:KenjiMAEHASHI の検索結果 / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> 1C06-08 2023/03/14 13:00 ミーティングルーム C Aspergillus sojae由来β-ガラクトシダーゼの醤油麹からの精製と性質 Purification and properties of β-galactosidase from Japanese soy sauce koji by Aspergillus sojae ○山田 遥菜1、永田 友紀2、山崎 真帆2、眞榮田 麻友美2、前橋 健二1,2、吉川 潤1,2 ○Haruna YAMADA1, Yuki NAGATA2, Maho YAMAZAKI2, Mayumi MAEDA2, Kenji MAEHASHI1,2, Jun YOSHIKAWA1,2 1東農大院応生、2東農大応生 1Grad. Sch. Appl. Biosci., Tokyo Univ. of Agric., 2Fac. Appl. Biosci., Tokyo Univ. of Agric. 2D02-08 2023/03/15 09:30 ミーティングルーム D しょうゆ油を利用したCupriavidus necator によるpoly(3-hydroxybutyrate)の生合成 Biosynthesis of poly(3-hydroxybutyrate) by Cupriavidus necator from soy sauce oil which is by-product of soy sauce. ○烏山 将織1、阿部 美和2、眞榮田 麻友美3、前橋 健二3、山田 美和2、宮村 かおり1、松本 裕子1 ○Masaori UYAMA1, Miwa ABE2, Mayumi MAEDA3, Kenji MAEHASHI3, Miwa YAMADA2, Kaori MIYAMURA1, Yuko MATSUMOTO1 1ヤマモリ株式会社、2岩手大・農、3東農大応生・醸造 1Yamamori Incorporated, 2Iwate Univ., 3Tokyo Univ. Agric. / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>> / 1 1 - 2 / 2 <<< 1 >>>