日本農芸化学会 2024年度大会プログラム検索

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キーワード:Taste の検索結果

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2E7p09
2024/03/25 15:26
E7
培養肉の風味向上のための細胞内アミノ酸分析
Intracellular amino acid analysis for the enhancement of cultured meat flavor
○古橋 麻衣1,2、澤山 淳3、竹内 昌治1,2,3
○Mai FURUHASHI1,2, Jun SAWAYAMA3, Shoji TAKEUCHI1,2,3
1東大院工、2東大生研、3東大院情報理工
1Grad. Sch. of Eng., The Univ. of Tokyo, 2IIS, The Univ. of Tokyo, 3Grad. Sch. of Inf. Sci., The Univ. of Tokyo
3C6a11
2024/03/26 11:36
C6
辛味・渋味成分に対する加齢依存的な嗜好性変化
Change in taste preference to capsaicin and catechin due to aging in mice
○成川 真隆1、三坂 巧2
○Masataka NARUKAWA1, Takumi MISAKA2
1京女大食、2東大院農
1Kyoto Women's Univ., 2The Univ. of Tokyo
3C6p12
2024/03/26 16:07
C6
多感覚の統合的解析による『出来立てのおいしさ』の数値的特徴解明
Numerical characterization of "freshly made deliciousness" by integrated analysis of multiple senses
○小川 雪乃、西部 美咲、亀井 誠生、堀江 芙由美、日下部 裕子
○Yukino OGAWA, Misaki NISHIBE, Mio KAMEI, Fuyumi HORIE, Yuko KUSAKABE
農研機構食品研
Food Res. Inst., NARO
3E7a03
2024/03/26 09:52
E7
国内外の黒砂糖の物理化学特性、呈味成分、ミネラル及びポリコサノールの分析
Analysis of physicochemical properties, taste-related compounds, minerals, and policosanols of brown sugars of Japan and ASEAN countries
○天野 遼、アシキン ヨナタン、高良 健作、和田 浩二
○Ryo Amano, Yonathan Asikin, Kensaku Takara, Koji Wada
琉大農
University of the Ryukyus
3S16A4p-05
2024/03/26 15:29
A4
Neural vitamin B1 sensing regulates food intake and preference
○Ken-ichiro NAKAJIMA1,2,3
1Nagoya Univ., 2NIPS, 3JST-PRESTO
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