キーワード:gelatin gel の検索結果 / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> 2B2p04 2024/03/25 14:23 B2 赤外/遠赤外分光スペクトルによる糖添加ゼラチンゲルの解析 Structural analysis on the addition effect of sugar in gelatin gel by infrared spectroscopy. ○七島 なつみ、楊 嘉敏、石川 大太郎、藤井 智幸 ○Natsumi SHICHISHIMA, Jiamin YANG, Daitaro ISHIKAWA, Tomoyuki FUJII 東北大院農 Tohoku Univ. 2E3p14 2024/03/25 16:29 E3 フラバン-3-オール-加熱安定化ゼラチン複合体の機能性評価 Functional evaluation of flavan-3-ol - heat stabilized gelatin complex ○山下 啓太1、青木 環1、堀口 諒太1、植村 美希2、谷口 正紘2、齊藤 安貴子1,2 ○Keita YAMASHITA1, Atoru AOKI1, Ryota HORIGUCHI1, Miki UEMURA2, Masahiro TANIGUCHI2, Akiko SAITO1,2 1大阪電通大院工、2大阪電通大工 1Graduate School of Engineering, OECU, 2Faculty of Engineering, OECU 3B1p03 2024/03/26 14:12 B1 高度α化小麦粉の添加による小麦粉二次加工品の硬化抑制とその機序解析 Hardening prevention of secondary processed wheat products by blending high-degree pre-gelatinized flour and its analyzed mechanism ○丸田 草太1、木元 絵梨1、南部 優子1、谷 史人1、佐藤 開2、松村 康生3、松宮 健太郎1 ○Sota MARUTA1, Eri KIMOTO1, Yuko NANBU1, Fumito Tani1, Hiraku SATO2, Yasuki MATSUMURA3, Kentaro MATSUMIYA1 1京大院農、2(株)日清製粉グループ本社・基礎研究所、3京大生存研 1Grad. Sch. of Agric., Kyoto Univ., 2Research Center for Basic Science, Nisshin Seifun Group Inc., 3RISH, Kyoto Univ. / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>>