日本農芸化学会 2024年度大会プログラム検索

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キーワード:mating の検索結果

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2C4p08
2024/03/25 15:15
C4
コオロギにおける交尾直後の交尾拒否反応のsNPFによる調節機構
sNPF signaling regulates the duration of post-mating refractoriness in crickets
○祝 貞、永田 晋治
○Zhen ZHU, Shinji Nagata
東大新領域
The Univ. of Tokyo
2E1a01
2024/03/25 09:30
E1
自然界酵母から清酒製造に適する醸造用酵母への効率的な育種方法の開発
A simple and feasible breeding method for natural Saccharomyces cerevisiae to make sake
○栗林 喬1,2、菅原 雅通1、金桶 光起2、小熊 哲哉2、鍋倉 義仁1、青木 俊夫1
○Takashi KURIBAYASHI1,2, Masamichi Sugawara1, Mitsuoki Kaneoke2, Tetsuya Oguma2, Yoshihito Nabekura1, Toshio Aoki1
1新潟醸造試、2新潟食農大
1Niigata Sake Res. Inst., 2Niigata Agro-Food Univ.
4B4a05
2024/03/27 10:14
B4
出芽酵母Ogataea naganishiiの一次ホモタリズムによる有性生殖の制御
Regulation of the mating type genes in Ogataea naganishii
○前川 裕美
○Hiromi MAEKAWA
九大院農
Kyushu Univ.
4E1a06
2024/03/27 10:33
E1
味噌・醤油酵母Zygosaccharomyces sp.における接合性a特異的発現機構の解析
Analysis of mating a-specific expression mechanism in miso and shoyu yeast Zygosaccharomyces sp.
○小出 琴理、尾形 智夫
○Kotori KOIDE, Tomoo OGATA
前工大院・生物工学専攻
Maebashi Institute of Technology
4E1a07
2024/03/27 10:44
E1
味噌・醤油酵母Zygosaccharomyces sp.の転写因子Ste12の天然変性領域の解析
Analysis of the intrinsically disordered region of the transcription factor Ste12 in the miso and shoyu yeast Zygosaccharomyces sp.
○木村 和佳奈、尾形 智夫
○Wakana KIMURA, Tomoo OGATA
前工大院・生物工学専攻
Maebashi Institute of Technology
4E1a08
2024/03/27 10:55
E1
高塩条件が味噌・醤油酵母の接合に与える影響について
Effect of high salt stress on the mating of miso and shoyu yeast
○須藤 美羽、藤井 聖愛、瀬戸 菜々子、尾形 智夫
○Miu SUTO, Seira FUJII, Nanako SETO, Tomoo OGATA
前工大・生物工
Maebashi Instutute of Technology
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