キーワード:milk protein の検索結果 / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> 2C5p06 2024/03/25 14:53 C5 黄色ブドウ球菌が分泌する凝乳因子の解析 Analysis of milk coaglation factors from Staphylococcus aureus. ○間嶋 朱里、下田 蒼、戸部 隆太、米山 裕 ○Akari MAJIMA, So SHIMODA, Ryuta TOBE, Hiroshi YONEYAMA 東北大農 Tohoku Univ. 2E7a12 2024/03/25 11:47 E7 脱脂粉乳における凝乳性低下の要因解明 Investigation of the factor of poor rennet-induced gelation in reconstituted skim milk powder ○安藤 浩貴1、小野 航2、岡 大貴3、野口 智弘2 ○Hiroki ANDO1, Wataru ONO2, Daiki OKA3, Tomohiro NOGUCHI2 1東京農大院・農化、2東京農大応生・食加技セ、3東京農大応生・農化 1Dept. Agric. Chem., Grad. Sch. Tokyo Univ. Agric., 2FPC, Fac. Appl. Biosci., Tokyo Univ. Agric., 3Dept. Agric. Chem., Fac. Appl. Biosci. Tokyo Univ. Agric. 2E7p02 2024/03/25 14:01 E7 疎水性相互作用によるゲル形成における脂肪酸種類の影響 Effect of fatty acid type on gel formation by hydrophobic interaction ○神田 玲奈、山川 忠則 ○Reina KANDA, Tadanori YAMAKAWA 株式会社 明治 Meiji Co., Ltd. / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>> / 1 1 - 3 / 3 <<< 1 >>>