氏名:KentaroMATSUMIYA の検索結果
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3B1p03
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2024/03/26 14:12
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B1
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高度α化小麦粉の添加による小麦粉二次加工品の硬化抑制とその機序解析
Hardening prevention of secondary processed wheat products by blending high-degree pre-gelatinized flour and its analyzed mechanism
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○丸田 草太1、木元 絵梨1、南部 優子1、谷 史人1、佐藤 開2、松村 康生3、松宮 健太郎1
○Sota MARUTA1, Eri KIMOTO1, Yuko NANBU1, Fumito Tani1, Hiraku SATO2, Yasuki MATSUMURA3, Kentaro MATSUMIYA1
1京大院農、2(株)日清製粉グループ本社・基礎研究所、3京大生存研
1Grad. Sch. of Agric., Kyoto Univ., 2Research Center for Basic Science, Nisshin Seifun Group Inc., 3RISH, Kyoto Univ.
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3B1p04
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2024/03/26 14:23
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B1
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国産強力品種「夏黄金」の小麦粉生地の強力性を決定する理化学的要因の解析
Analysis of physicochemical factors determining the dough strength of a Japanese strong wheat cultivar “Natsukogane”
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○石塚 貴大1、松宮 健太郎1、池永 幸子2、南部 優子1、中村 俊樹2、松村 康生3
○Takahiro ISHIZUKA1, Kentaro MATSUMIYA1, Sachiko IKENAGA2, Yuko NANBU1, Toshiki NAKAMURA2, Yasuki MATSUMURA3
1京大院農、2東北農研、3京大生存研
1Grad. Sch. of Agric., Kyoto Univ., 2Tohoku Agricultural Research Center, NARO, 3RISH, Kyoto Univ.