日本農芸化学会 2025年度大会プログラム検索

プログラム集PDF 大会トップページに戻る
推奨ブラウザ:Chrome、FireFox、Edge、Safari
(Internet Explorerでは正しく表示されない場合があります)
Recommended browsers: Chrome, FireFox, Edge, Safari
(May not display correctly in Internet Explorer)
2D016
一般講演
ポスター・展示会場
2種の香気抽出法による網羅的成分分析に基づく多様な醤油 の香気特性の評価
Evaluation of aroma characteristics for various commercial soy sauces based on comprehensive analysis using two types of flavor analytical methods
○内田 光流1嶋田 海斗2松田 あかね2飯島 陽子2
○Hikaru Uchida1 Kaito Shimada2 Akane Matsuda2 Yoko Iijima2
1工学院大院工、2工学院大学先進工
1Kogakuin Univ. ,Grad. Sch. of Engineering, 2Kogakuin Univ. of Sch. Advanced Engineering
soy sauce / flavor analysis / comprehensive analysis