日本農芸化学会 2025年度大会プログラム検索

プログラム集PDF 大会トップページに戻る
推奨ブラウザ:Chrome、FireFox、Edge、Safari
(Internet Explorerでは正しく表示されない場合があります)
Recommended browsers: Chrome, FireFox, Edge, Safari
(May not display correctly in Internet Explorer)

キーワード:Flavor の検索結果

1 - 4  / 4 <<< 1 >>>

1 - 4  / 4
<<< 1 >>>
2D039
2025/03/05 13:15
ポスター・展示会場
風味の言語化・解析AIを活用した新規食品素材探索法
Novel method for discovering food Ingredients using AI for flavor language processing and analysis
辻 凌希1,2、伊藤 豊実1,2、寺田 祐子1、○伊藤 圭祐1,2
Ryoki TSUJI1,2, Toyomi ITO1,2, Yuko TERADA1, ○Keisuke ITO1,2
1静岡県大院薬食、2合同会社DigSense
1Guraduate School of Univ. of Shizuoka, 2DigSense, LLC
3D018
2025/03/06 14:15
ポスター・展示会場
レトルト殺菌に伴う昆布だし中の風味成分の変化
Changes in Flavor Components in Kelp Dashi Caused by Thermal Sterilization
○湯浅 佳奈、笹井 実佐
○Kana YUASA, Misa SASAI
(公財)東洋食品研究所
Toyo Institute of Food Technology
3D023
2025/03/06 13:15
ポスター・展示会場
トラップヘッドスペースおよび化学発光硫黄検出器を用いたビール中の揮発性硫黄成分の高感度分析
Highly Sensitive Analysis of Sulfur Compounds in Beer Using Trap Headspace and Sulfur Chemiluminescence Detector
○中筋 悠斗、橋本 紅良、武守 佑典
○Yuto NAKASUJI, Akara HASHIMOTO, Yusuke TAKEMORI
島津製作所
Shimadzu Corp.
3D037
2025/03/06 13:15
ポスター・展示会場
インドにおける食材と調味料の相性評価システム(KIP)の開発
Flavor-based pairing of foodstuffs and seasonings in INDIA
○山田 侑季1、立道 祐輝2、今村 美穂1
○Yuki YAMADA1, Yuki TATEMICHI2, Miho IMAMURA1
1キッコーマン株式会社、2キッコーマンソイフーズ株式会社
1Kikkoman Corporation, 2Kikkoman Soyfoods Company
1 - 4  / 4 <<< 1 >>>

1 - 4  / 4
<<< 1 >>>