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キーワード:temporal dominance of sensations の検索結果

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3D035
2025/03/06 13:15
ポスター・展示会場
鶏肉唐揚げ咀嚼中の食塊特性変化の定量化について
Quantifying changes in textural properties of food bolus during chewing fried chicken
○貝谷 幹太1、今泉 鉄平2、野々部 領子3、西津 貴久2
○Kanta KAIYA1, Teppei IMAIZUMI2, Eriko NONOBE3, Takahisa NISHIZU2
1岐阜大学大学院・自然科学技術研究科、2岐阜大学・応用生物科学部、3株式会社ニチレイフーズ
1Graduate School of Natural Science and Technology, Gifu University, 2Faculty of Applied Biological Sciences, Gifu University, 3Nichirei Foods Inc
5D059
2025/03/08 13:15
ポスター・展示会場
TDS法による複雑な味わいを有するポテトチップスの味・風味の評価
Evaluation of taste and flavor of potato chips with complex flavor via TDS
○梅原 依男、阿久津 圭子、増冨 裕文、石原 克之
○Io UMEBARA, Keiko AKUTSU, Hirofumi MASUTOMI, Katsuyuki ISHIHARA
カルビー株式会社
Calbee,Inc.
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