氏名:HideyukiYAMASHITA の検索結果
-
2E120
-
2025/03/05 14:15
-
ポスター・展示会場
-
小型通気式固体培養装置を用いた異なるAspergillus oryzae二菌株の麹菌固体培養によるワインパミス成 分の微生物変換
Bioconversion of wine pomace constituents by Aspergillus solid-state fermentation of two different Aspergillus oryzae strains using an air flow type rotary solid-state fermenter for laboratory use
-
○松井 翔吾1、岡 深雪1、藤田 彩楓1、三宅 剛史3、伊藤 一成3、谷野 有佳3、竹内 赴登3、山下 秀行4、平野 幸司5、深野 夏暉2,6、原 唯史2,6、仁戸田 照彦1,2、神崎 浩1,2
○Shogo MATSUI1, Miyuki OKA1, Ayaka FUJITA1, Tsuyoshi MIYAKE3, Kazunari ITO3, Yuka TANINO3, Hayato TAKEUCHI3, Hideyuki YAMASHITA4, Koji HIRANO5, Natsuki FUKANO2,6, Tadashi HARA2,6, Teruhiko NITODA1,2, Hiroshi KANZAKI1,2
1岡山大農、2岡山大院・環境生命自然、3岡山県工技セ、4樋口松之助商店、5果実工房、6フジワラテクノアート
1Fac. Agr, Okayama Univ., 2Grad. Sch. Environ. Life Sci., Okayama Univ., 3Industrial Technology Center of Okayama Prefecture, 4Higuchi Matsunosuke Shoten, 5Kajitsu Kobo, 6Fujiwara Techno-Art
-
2E121
-
2025/03/05 13:15
-
ポスター・展示会場
-
小型通気式培養装置を用いた麹菌固体培養によるコーングルテンミール成分の微生物変換
Bioconversion of corn gluten meal constituents by Aspergillus solid state fermentation using an air flow type rotary solid state fermenter for laboratory use
-
○原 唯史1,2、深野 夏暉1,2、妹尾 佐都子2、ジトパックディ ジラユ1,2、三宅 剛史3、伊藤 一成3、谷野 有佳3、竹内 赴登3、山下 秀行4、仁戸田 照彦1、神崎 浩1
○Tadashi HARA1,2, Natsuki FUKANO1,2, Satoko SENO2, Jirayu JITPAKDEE1,2, Tsuyoshi MIYAKE3, Kazunari ITO3, Yuka TANINO3, Hayato TAKEUCHI3, Hideyuki YAMASHITA4, Teruhiko NITODA1, Hiroshi KANZAKI1
1岡山大院・環境生命自然、2フジワラテクノアート、3岡山県工技セ、4樋口松之助商店
1Grad.Sch.Environ.Life Sci.,Okayama Univ, 2Fujiwara Techno-Art, 3Industrial Technology Center of Okayama Prefecture, 4Higuchi Matsunosuke Shoten
-
3D036
-
2025/03/06 14:15
-
ポスター・展示会場
-
液体クロマトグラフィーを用いた日本酒醸造における主要代謝物の分析と酵母の発酵特性評価
Analysis of major metabolites in the brewing of Japanese rice wine and evaluation of yeast fermentation characteristics using liquid chromatography
-
○橋上 敦志1、浅野 徹2、吉中 太一2、平野 健太郎2、山下 秀行3、加藤 麗奈4、甫木 嘉朗4、土居 睦卓4、田村 僚晟1、小崎 大輔1
○Atsushi HASHIGAMI1, Tohru ASANO2, Taichi YOSHINAKA2, Kentarou HIRANO2, Hideyuki YAMASHITA3, Reina KATOH4, Yoshiro HOKI4, Tomotaka DOI4, Ryousei TAMURA1, Daisuke KOZAKI1
1高知大院理工、2司牡丹酒造、3ヒグチモヤシ、4高知県工業技術センター
1Kochi Univ., 2Tsukasa Botan Brewing Company, 3Higuchi Matsunosuke Shoten Company, 4Kochi Industrial Technology Center