日本農芸化学会 2025年度大会プログラム検索

プログラム集PDF 大会トップページに戻る
推奨ブラウザ:Chrome、FireFox、Edge、Safari
(Internet Explorerでは正しく表示されない場合があります)
Recommended browsers: Chrome, FireFox, Edge, Safari
(May not display correctly in Internet Explorer)

氏名:KeikoAKUTSU の検索結果

1 - 3  / 3 <<< 1 >>>

1 - 3  / 3
<<< 1 >>>
4D093
2025/03/07 13:15
ポスター・展示会場
味覚センサーおよび官能評価法によるエンドウ豆由来植物性ミルク飲料(ピーミルク)のおいしさ可視化の検討
Investigation of visualization of the taste of pea-derived plant-based milk beverage (pea milk) by taste sensor and sensory evaluation method.
○増冨 裕文、梅原 依男、阿久津 圭子、石原 克之
○Hirofumi MASUTOMI, Io UMEBARA, Keiko AKUTSU, Katsuyuki ISHIHARA
カルビー株式会社
Calbee, Inc
4G016
2025/03/07 14:15
ポスター・展示会場
干ばつストレス環境における馬鈴薯デンプンと物性の解析
Effects of drought stress on tuber starch and textural properties in potato (Solanum tuberosum L.)
○樅木 亮介、川本 健太、阿久津 圭子、根岸 順子、増冨 裕文、石原 克之
○Ryosuke MOMIKI, Kenta KAWAMOTO, Keiko AKUTSU, Junko NEGISHI, Hirofumi MASUTOMI, Katsuyuki ISHIHARA
カルビー(株)
Calbee, Inc.
5D059
2025/03/08 13:15
ポスター・展示会場
TDS法による複雑な味わいを有するポテトチップスの味・風味の評価
Evaluation of taste and flavor of potato chips with complex flavor via TDS
○梅原 依男、阿久津 圭子、増冨 裕文、石原 克之
○Io UMEBARA, Keiko AKUTSU, Hirofumi MASUTOMI, Katsuyuki ISHIHARA
カルビー株式会社
Calbee,Inc.
1 - 3  / 3 <<< 1 >>>

1 - 3  / 3
<<< 1 >>>