日本農芸化学会 2025年度大会プログラム検索

プログラム集PDF 大会トップページに戻る
推奨ブラウザ:Chrome、FireFox、Edge、Safari
(Internet Explorerでは正しく表示されない場合があります)
Recommended browsers: Chrome, FireFox, Edge, Safari
(May not display correctly in Internet Explorer)
4D093
一般講演
ポスター・展示会場
味覚センサーおよび官能評価法によるエンドウ豆由来植物性ミルク飲料(ピーミルク)のおいしさ可視化の検討
Investigation of visualization of the taste of pea-derived plant-based milk beverage (pea milk) by taste sensor and sensory evaluation method.
○増冨 裕文梅原 依男阿久津 圭子石原 克之
○Hirofumi MASUTOMI Io UMEBARA Keiko AKUTSU Katsuyuki ISHIHARA
カルビー株式会社
Calbee, Inc
plant-based milk beverages / taste sensor / sensory evaluation