日本農芸化学会 2025年度大会プログラム検索

プログラム集PDF 大会トップページに戻る
推奨ブラウザ:Chrome、FireFox、Edge、Safari
(Internet Explorerでは正しく表示されない場合があります)
Recommended browsers: Chrome, FireFox, Edge, Safari
(May not display correctly in Internet Explorer)

キーワード:sensory evaluation の検索結果

1 - 7  / 7 <<< 1 >>>

1 - 7  / 7
<<< 1 >>>
2D050
2025/03/05 14:15
ポスター・展示会場
微細な脂質関連成分が乳の風味特性に与える影響
Influence of lipid-related nano-components on the sensory properties of milk
○井手 美里、富 研一、佐藤 亮太郎
○Misato IDE, Kenichi TOMI, Ryotaro SATO
不二製油株式会社
FUJI OIL CO., LTD.
3D003
2025/03/06 13:15
ポスター・展示会場
食パンクラムの見た目のおいしさの官能評価法
Sensory evaluations based on visual palatability of white bread crumbs
○佐藤 之紀
○Yukinori Sato
岩手大院連合農学
Iwate Univ. UGAS
3D010
2025/03/06 14:15
ポスター・展示会場
主観評価および咀嚼模擬装置を用いた高たんぱく食品の『食べにくさ』に関する研究
The study of the ‘difficulty in eating’ of high-protein foods using sensory evaluation and mastication process simulator
○橋本 佳穂里、崎山 加奈子
○Kahori HASHIMOTO, Kanako SAKIYAMA
株式会社 明治
Meiji Co.
4D093
2025/03/07 13:15
ポスター・展示会場
味覚センサーおよび官能評価法によるエンドウ豆由来植物性ミルク飲料(ピーミルク)のおいしさ可視化の検討
Investigation of visualization of the taste of pea-derived plant-based milk beverage (pea milk) by taste sensor and sensory evaluation method.
○増冨 裕文、梅原 依男、阿久津 圭子、石原 克之
○Hirofumi MASUTOMI, Io UMEBARA, Keiko AKUTSU, Katsuyuki ISHIHARA
カルビー株式会社
Calbee, Inc
5D006
2025/03/08 14:15
ポスター・展示会場
食用コオロギ臭に寄与する成分の特定
Specification of volatile compounds contributing to unpleasant flavor of cricket powder
○亀崎 悠、佐々木 直里
○Yu KAMEZAKI, Naori SASAKI
都産技研
TIRI
5D059
2025/03/08 13:15
ポスター・展示会場
TDS法による複雑な味わいを有するポテトチップスの味・風味の評価
Evaluation of taste and flavor of potato chips with complex flavor via TDS
○梅原 依男、阿久津 圭子、増冨 裕文、石原 克之
○Io UMEBARA, Keiko AKUTSU, Hirofumi MASUTOMI, Katsuyuki ISHIHARA
カルビー株式会社
Calbee,Inc.
5D089
2025/03/08 13:15
ポスター・展示会場
呈味物質としてのtransi-2-hexenalの甘味評価
Evaluation of the sweetness of trans-2-hexenal as a taste substance
○堀江 芙由美、日下部 裕子
○Fuyumi HORIE, Yuko KUSAKABE
農研機構・食品研究部門
NARO
1 - 7  / 7 <<< 1 >>>

1 - 7  / 7
<<< 1 >>>