3D07-09 2021/03/20 13:30 一般講演 ミーティングルーム D ナスに含まれる新規食品機能性成分アセチルコリンの加熱調理による含有量変化 Changes in the content of acetylcholine, a new food functional component in eggplant during heattreatment ○王 文豪1和具 なおみ3宮武 宏冶2山口 翔平1中村 浩蔵3○Wenhao WANG1 Naomi WAGU3 Koji MIYATAKE2 Shohei YAMAGUCHI1 Kozo NAKAMURA3 1信州大院総合医理工、2農研機構野菜花き研究部門、3信州大農 1Graduate School of Med. Sci. Tech., Shinshu Univ., 2Institute of Vegetable and Floriculture Science (NIVFS), National Agriculture and Food Research Organization (NARO), 3Shinshu Univ. eggplant / acetylcholine / heat treatment 要旨本文はトップページからログインをして頂くと表示されます。