氏名:SakiSATO の検索結果 / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> 2E06-20 2021/03/19 13:00 ミーティングルーム E クロカワ(食用キノコ)に含まれる抗酸化活性物質に関する研究I.活性物質の単離精製および化学構造解析 Studies on antioxidant compounds contained in mushroom Boletopsis leucomelas (PERS.) FAYOD (kurokawa) I. - Isolation and structural determination of antioxidant compounds- ○萩原 萌、及川 絢、佐藤 咲、佐藤 美穂、澤 菜月、西澤 ひなた、酒見 裕香、新藤 一敏 ○Moe HAGIWARA, Aya OIKAWA, Saki SATO, Miho SATO, Natsuki SAWA, Hinata NISHIZAWA, Yuka SAKEMI, Kazutoshi SHINDO 日女大・家政・食物 Japan Women's Univ. 2E06-21 2021/03/19 13:00 ミーティングルーム E クロカワ(食用キノコ)に含まれる抗酸化活性物質に関する研究II. 活性物質の抗酸化活性評価及び加熱調理による変化 Studies on antioxidant compounds contained in mushroom Boletopsis leucomelas (PERS.) FAYOD (kurokawa) II. – evaluation of antioxidant activities and observation of compounds changes by cooking process- ○酒見 裕香、萩原 萌、及川 絢、佐藤 咲、佐藤 美穂、澤 菜月、西澤 ひなた、新藤 一敏 ○Yuka SAKEMI, Moe HAGIWARA, Aya OIKAWA, Saki SATO, Miho SATO, Natsuki SAWA, Hinata Nishizawa, Kazutoshi SHINDO 日女大・家政・食物 Japan Woman's Univ. 4E03-04 2021/03/21 10:00 ミーティングルーム E ヒマワリの脱脂種子の活用を目指した生体調節機能の探索 Biological Activities of Defatted Sunflower Seeds for Efficient Usage ○佐藤 咲希1、川添 華菜1、南 雄二1,2、加治屋 勝子1,2 ○Saki SATO1, Haruna KAWASOE1, Yuji MINAMI1,2, Katsuko KAJIYA1,2 1鹿児島大学大学院農林水産学研究科、2鹿児島大学農学部食料生命科学科 1Graduate School of Agriculture, Forestry and Fisheries, Kagoshima University, 2Department of Food Science and Biotechnology, Faculty of Agriculture, Kagoshima University 4E03-05 2021/03/21 10:00 ミーティングルーム E 資源循環の取り組みから生まれたオイルの血管への作用 Effect of oils produced by resource recycling on blood vessels ○川添 華菜1、佐藤 咲希1、南 雄二1,2、加治屋 勝子1,2 ○Haruna KAWASOE1, Saki SATO1, Yuji MINAMI1,2, Katsuko KAJIYA1,2 1鹿児島大学大学院農林水産学研究科、2鹿児島大学農学部食料生命科学科 1Kagoshima University・Graduate School of Agriculture, Forestry and Fisheries, 2Kagoshima University・Faculty of Agriculture / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>> / 1 1 - 4 / 4 <<< 1 >>>