日本農芸化学会 2022年度大会プログラム検索

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氏名:黒木克明 の検索結果

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4B02-05
2022/03/18 09:30
ミーティングルーム B
味噌醤油酵母Zygosaccharomyces sp.の接合性特異的遺伝子の発現制御機構
Expression control mechanism of mating type specific gene of miso and soy sauce yeast Zygosaccharomyces sp.
○堀 遼太郎1、福田 萌々花1、黒木 克明1、福地 佐斗志2、尾形 智夫1
○Ryotarou HORI1, Momoka Fukuda1, Katsuaki Kuroki1, Satoshi Fukuchi2, Tomoo Ogata1
1前橋工大・生物工、2前橋工大・生命情報
1Maebashi Institute of Technology, 2Maebashi Insitute of Technology
4B02-06
2022/03/18 09:30
ミーティングルーム B
味噌醤油酵母Zygosaccharomyces sp.の接合性発現に関与する転写因子Ste12の解析
Analysis of the transcription factor Ste12 involved in the mating expression of miso and soy sauce yeast Zygosaccharomyces sp.
○大塚 智史1、黒木 克明1、福地 佐斗志2、尾形 智夫1
○Satoshi OTSUKA1, Katsuaki KUROKI1, Satoshi FUKUCHI2, Tomoo OGATA1
1前橋工大生物工、2前橋工大生命情報
1Maebashi Institute of Technology, Biotechnology, 2Maebashi Institute of Technology, Bioinfomatics
4B02-07
2022/03/18 09:30
ミーティングルーム B
味噌から分離された味噌醤油酵母Zygosaccharomyces sp.の接合遺伝子座の解析
Analysis of mating-type loci of miso and soy sauce yeast Zygosaccharomyces sp. isolated from miso
○松浦 敦子1、福田 萌々花1、黒木 克明1、中村 建介2、藤原 朋子3、尾形 智夫1
○Atsuko MATSURA1, Momoka FUKUDA1, Katsuaki KUROKI1, Kensuke NAKAMURA2, Tomoko FUJIWARA3, Tomoo OGATA1
1前橋工大・生物工、2前橋工大・生命情報、3広島総研食工技
1Maebashi Institute of Technology, Biotechonogy, 2Maebashi Insitute of Technology, Bioinformatics, 3Hiroshima Technology Research Insitute
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