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キーワード:barley の検索結果

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2H02-01
2023/03/15 09:30
ミーティングルーム H
大麦の水溶性β-グルカン分子量分布における吸水工程の影響
Molecular weight distribution of water-soluble β-glucan in barley during water absorption processes
○二見 崇史、神山 紀子
○Takashi FUTAMI, Noriko KOHYAMA
農研機構食品研
NARO NFRI
2H07-11
2023/03/15 13:30
ミーティングルーム H
パーリング(精麦)処理が製麦特性や醸造特性に及ぼす影響
Malting and brewing characteristics of pearled barley
○木原 誠1、時園 佳朗1、蛸井 潔2、手崎 聡2、小泉 智洋3、丸海老 純也3、周 天甦1、保木 健宏1、須田 成志1
○Makoto Kihara1, Yoshiro Tokizono1, Kiyoshi Takoi2, Satoshi Tezaki2, Tomohiro Koizumi3, Junya Maruebi3, Tian-su Zhou1, Takehiro Hoki1, Narushi Suda1
1サッポロビール株式会社 原料開発研究所、2サッポロビール株式会社 価値創造フロンティア研究所、3サッポロビール株式会社 商品・技術イノベーション部
1SAPPORO BREWERIES LTD. Crop Research Laboratories, 2SAPPORO BREWERIES LTD. Value Creation Frontier Laboratories, 3SAPPORO BREWERIES LTD. Product & Technology Innovation Department
2H09-05
2023/03/15 14:30
ミーティングルーム H
大麦の穀皮が麦茶品質に及ぼす影響
Effect of the husk on the quality and constitutions of roasted barley tea
○神山 紀子
○Noriko Kohyama
農研機構食品研
NARO NFRI
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