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キーワード:soybean の検索結果

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1B07-05
2023/03/14 13:30
ミーティングルーム B
食用担子菌発酵ダイズの食用担子菌由来栄養成分の経時変化
Temporal chnages in nutrients derived from edible mushroom in edible mushroom fermented soybeans
○澤田 雄太、福士 涼介、佐藤 利次
○Yuta SAWADA, Ryosuke HUKUSHI, Toshitsugu SATO
北見工業大学
Kitami Inst. Tech
1I05-04
2023/03/14 11:00
ミーティングルーム I
塩ストレス応答・耐性機構におけるダイズPR-5タンパク質GmOLPaの機能解析
Molecular characterization of the soybean PR-5 protein GmOLPa in salt stress response and tolerance
○相馬 明佳1、竹下 聡香2、菊池 裕貴1、小島 俊雄1,2
○Haruka SOHMA1, Satoka TAKESHITA2, Yuuki KIKUCHI1, Toshio KOJIMA1,2
1茨大院農、2茨大農
1Agri., Grad. Sch., Ibaraki Univ., 2Agri., Ibaraki Univ.
2G06-06
2023/03/15 13:00
ミーティングルーム G
大豆フェリチンによるMn-SOD(SOD2)遺伝子発現におけるシグナル伝達の解析
Analysis of signal transduction in Mn-SOD (SOD2) gene expression by soybean ferritin
○上野 有紀1、川本 善之2、増田 太郎3
○Yuki UENO1, Yoshiyuki KAWAMOTO2, Taro MASUDA3
1愛知学院大心身科学、2中部大生命健康科学、3摂南大農
1Aichi Gakuin Univ., 2Chubu Univ., 3Setsunan Univ.
2H02-03
2023/03/15 09:30
ミーティングルーム H
農業生物資源ジーンバンクで保有する多数のダイズ種子におけるラフィノース関連オリゴ糖含量
Raffinose Family Oligosaccharides Contents in the seeds stored in NARO Genebank
○前田 美紀1、戸田 恭子1、加賀 秋人2
○Miki MAEDA1, Kyoko TODA1, Akito KAGA2
1農研機構・資源研、2農研機構・作物研
1NGRC, NARO, 2NICS, NARO
2H07-06
2023/03/15 13:30
ミーティングルーム H
大豆亜臨界水処理物のにおい成分に及ぼす添加物の影響
Effects of additives on the odor composition of soybean treated with subcritical water
○尾西 佑一朗、小林 敬、谷 史人
○Yuichiro Onishi, Takashi Kobayashi, Fumito Tani
京大院農
Kyoto Univ.
3H04-05
2023/03/16 10:30
ミーティングルーム H
活性硫黄分子保護効果を有する大豆成分の解析
Inhibitory effects of soybeans-derived isoflavones and peptides on RSS degradation
○居原 秀1、小前 奏明2、笠松 真吾1
○Hideshi Ihara1, Somei Komae2, Shingo Kasamatsu1
1大阪公立大学理学、2大阪府立大学理学
1Osaka Metro Univ, 2Osaka Pref Univ
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