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キーワード:texture の検索結果

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1G05-09
2023/03/14 11:00
ミーティングルーム G
ヒト胃消化シミュレーターを用いた酵素処理米飯の消化挙動の解析
Analysis of in vitro digestibility of enzyme-treated rice using a human Gastric Digestion Simulator.
○杉野 多美1、佐藤 実穂1、橋本 拓也1、小林 功2
○Kazumi SUGINO1, Miho SATO1, Takuya HASHIMOTO1, Isao KOBAYASHI2
1味の素(株)食品研究所、2(国研)農研機構食品研究部門
1Institute of Food Sciences & Technologies, Ajinomoto Co., Inc., 2Institute of Food Research, NARO
1H02-07
2023/03/14 09:30
ミーティングルーム H
不均一な構造をもつ食品の模擬咀嚼における回転運動の影響
Effects of rotational motion in simulated mastication of heterogeneous foods
○神山 かおる、日下部 裕子
○Kaoru KOHYAMA, Yuko Kusakabe
農研機構食品研
Institute of Food Res., NARO
1H02-09
2023/03/14 09:30
ミーティングルーム H
食感分析への深層学習の応用
Food texture analysis based on deep learning
○武政 誠、竹内 優太郎、菊地 和真
○Makoto TAKEMASA, Yutaro Takeuchi, Kazuma Kikuchi
東京電機大学
Tokyo Denki Univ.
2H04-10
2023/03/15 10:30
ミーティングルーム H
プロテインホスファターゼによる食品の物性改変
Modification of food properties by protein phosphatase
○小笠原 準季、森江 恭子、堀口 博文
○Junki OGASAWARA, Kyoko MORIE, Hirofumi HORIGUCHI
合同酒精(株)
GODO SHUSEI CO., LTD.
2H07-04
2023/03/15 13:30
ミーティングルーム H
フード3Dプリンターで造形する空隙による食感制御
Food texture design using Food 3D printer based on water vapor vent
○島田 勇輝、武政 誠
○Yuki SHIMADA, MAKOTO TAKEMASA
東京電機大院理
Tokyo Denki Univ
3H02-03
2023/03/16 09:30
ミーティングルーム H
還元剤溶液中での加熱が米に与える影響
Properties of the rice heated with reducing agent
○大能 俊久、森本 瑛士、古澤 和也
○Toshihisa OHNO, Eiji MORIMOTO, Kazuya FURUSAWA
福井工業大学
Fukui University of Technology
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