氏名:HideyukiYAMASHITA の検索結果
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1B02-03
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2023/03/14 09:30
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ミーティングルーム B
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Aspergillus属麹菌を用いた表面カビ熟成チーズの揮発性および水溶性成分のプロファイル解析
Volatile and soluble metabolite profiles in surface-ripened cheeses with Aspergillus koji molds
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○冨田 理1、野村 将1、荒川 洋亮2、三浦 孝之3、林田 空1、萩 達朗1、小林 美穂1、鈴木 聡1、山下 秀行4、佐藤 薫3、楠本 憲一5
○Satoru TOMITA1, Masaru NOMURA1, Yousuke ARAKAWA2, Takayuki MIURA3, Sora HAYASHIDA1, Tatsuro HAGI1, Miho KOBAYASHI1, Satoshi SUZUKI1, Hideyuki YAMASHITA4, Kaoru SATO3, Ken-Ichi KUSUMOTO5
1農研機構食品研、2蔵王酪農センター、3日獣医大応生、4樋口松之助商店、5大阪大院工
1Food Res. Inst., NARO, 2Zao Dairy Center, 3Nippon Vet. Life Sci. Univ., 4Higuchi Matsunosuke Shoten, 5Osaka Univ
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2B07-05
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2023/03/15 13:30
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ミーティングルーム B
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ワインパミスの麹菌固体培養による果皮及び種子成分の微生物変換
Bioconversion of skin and seed constituents by Aspergillus solid state fermentation of wine pomace
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○藤田 彩楓1、奥川 日菜乃2、橋本 敦子2、三宅 剛史3、伊藤 一成3、谷野 有佳3、山下 秀行4、中川 拓郎4、平野 幸司5、仁戸田 照彦1,2、神崎 浩1,2
○Ayaka FUJITA1, Hinano OKUKAWA2, Atsuko HASHIMOTO2, Tsuyoshi MIYAKE3, Kazunari ITO3, Yuka TANINO3, Hideyuki YAMASHITA4, Takuro NAKAGAWA4, Koji HIRANO5, Teruhiko NITODA1,2, Hiroshi KANZAKI1,2
1岡山大農、2岡山大院・環境生命、3岡山県工技セ、4樋口松之助商店、5果実工房
1Fac. Agr, Okayama Univ., 2Grad. Sch. Environ. Life Sci., Okayama Univ., 3Industrial Technology Center of Okayama Prefecture, 4Higuchi Matsunosuke Shoten, 5Kajitsu Kobo
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2B07-06
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2023/03/15 13:30
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ミーティングルーム B
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小型通気式固体培養装置を用いた麹菌固体培養によるオリーブ葉成分の微生物変換
Bioconversion of olive leaf constituents by Aspergillus solid state fermentation using an air flow type rotary solid state fermenter for laboratory use
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○辰巳 七海1、橋本 敦子2、奥川 日菜乃2、三宅 剛史3、伊藤 一成3、谷野 有佳3、竹内 赴登3、山下 秀行4、内田 真美4、三木 翔平4、吉田 靖弘5、徐 恵美5、菊地 敬一5、深野 夏暉2、仁戸田 照彦1,2、神崎 浩1,2
○Nanami TATSUMI1, Atsuko HASHIMOTO2, Hinano OKUKAWA2, Tsuyoshi MIYAKE3, Kazunari ITO3, Yuka TANINO3, Hayato TAKEUCHI3, Hideyuki YAMASHITA4, Mami UCHIDA4, Shouhei MIKI4, Yasuhiro YOSHIDA5, Megumi JYO5, Keiichi KIKUCHI5, Natsuki FUKANO2, Teruhiko NITODA1,2, Hiroshi KANZAKI1,2
1岡山大・農、2岡山大院・環境生命、3岡山県工技セ、4樋口松之助商店、5日本オリーブ
1Fac. Agr., Okayama Univ, 2Grad. Sch. Environ. Life Sci., Okayama Univ, 3Industrial Technology Center of Okayama Prefecture, 4Higuchi Matsunosuke Shoten, 5Nippon Olive
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2H09-03
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2023/03/15 14:30
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ミーティングルーム H
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卵麹の開発
Preparation of egg-koji for developing a novel food
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○中川 拓郎1,3、宮本 哲也2、三木 翔平1、渡邉 研志3、秋 庸裕3、設楽 弘之2、山下 秀行1
○Takuro NAKAGAWA1,3, Tetsuya MIYAMOTO2, Shouhei MIKI1, Kenshi WATANABE3, Tsunehiro AKI3, Hiroyuki SHIDARA2, Hideyuki YAMASHITA1
1樋口松之助商店、2キユーピー、3広大院統合生命
1Higuchi Matsunosuke Shoten, 2Kewpie, 3Hiroshima Univ.