日本農芸化学会 2022年度大会プログラム検索

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氏名:MasumiIIJIMA の検索結果

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2F09-03
2022/03/16 14:30
ミーティングルーム F
HACCP導入に向けた食品危害因子の簡便・高感度検出システムの開発
Simple and highly sensitive detection system of food hazards for HACCP implementation
○笹村 雄斗1、渡邉 颯人1、齋藤 七海1、藤澤 怜香1、中川 東紀1、小林 愛奈1、黒田 俊一2、中山 勉1、飯嶋 益巳1
○Yuto SASAMURA1, Hayato WATANABE1, Nanami SAITO1, Reika FUJISAWA1, Toki NAKAGAWA1, Aina KOBAYASHI1, Shun’ichi KURODA2, Tsutomu NAKAYAMA1, Masumi IIJIMA1
1東農大・応生・健康、2阪大・産研
1Dept. Nutr. Sci. Food. Saf., Fac. Appl. Bioci., Tokyo Univ. Agric., 2ISIR, Osaka Univ.
2F09-04
2022/03/16 14:30
ミーティングルーム F
二次元膜足場分子を用いたフードバイオセンサーの高感度化技術の開発
Two-dimensional scaffold for highly sensitive food biosensors
○濱砂 佑奈1、田村 侑子1、伊佐 太郎1、小林 加奈子1、黒田 俊一2、中山 勉1、飯嶋 益巳1
○Yuna HAMASUNA1, Yuko TAMURA1, Taro ISA1, Kanako KOBAYASHI1, Shun’ichi KURODA2, Tsutomu NAKAYAMA1, Masumi IIJIMA1
1東農大・応生・健康、2阪大・産研
1Dept. Nutr. Sci. Food. Saf., Fac. Appl. Bioci., Tokyo Univ. Agric., 2ISIR, Osaka Univ.
2F09-10
2022/03/16 14:30
ミーティングルーム F
ウイルス膜モデルを用いた紅茶の抗ウイルス活性のナノレベル可視化
Nano-visualization of antiviral activity of black tea using liposome-based virus membrane model
○飯嶋 益巳、吉本 遼太郎、金田 萌美、原野 菜々子、鈴木 悠介、山田 亜希、解良 康太、中山 勉
○Masumi IIJIMA, Ryotaro YOSHIMOTO, Moemi KANEDA, Nanako HARANO, Yusuke SUZUKI, Aki YAMADA, Kota KERA, Tsutomu NAKAYAMA
東農大・応生・健康
Dept. Nutr. Sci. Food. Saf., Fac. Appl. Bioci., Tokyo Univ. Agric.
3I01-09
2022/03/17 09:00
ミーティングルーム I
渋柿の脱渋処理における可溶性成分の網羅的解析
Metabolome analysis of astringent persimmon during removal of astringency
○竹田 里咲子1、解良 康太2、牧野 照平2、増田 潤2、山口 和朗2、北條 雅也3、濵崎 貞弘3、飯嶋 益巳1,2、中山 勉1,2
○Risako TAKEDA1, Kota KERA2, Syouhei MAKINO2, Jun MASUDA2, Kazuaki YAMAGUCHI2, Masaya HOJO3, Sadahiro Hamasaki3, Masumi IIJIMA1,2, Tsutomu NAKAYAMA1,2
1東農大院応、2東農大応、3奈良農研セ
1Grad. Sch., Tokyo Univ of Agriculture, 2Tokyo Univ of Agriculture, 3Nara Agr.Res.Dev.Cen.
4H04-04
2022/03/18 10:30
ミーティングルーム H
ドライエイジングビーフの熟成過程における可溶性成分の網羅的解析
Metabolome analysis of soluble metabolites from lean beef during dry-aging process
○新川 麗1、解良 康太2、松井 伸祐2、平山 雄2、松沢 雄斗2、飯嶋 益巳1,2、中山 勉1,2
○Rei NIIKAWA1, Kouta KERA2, Shinsuke MATSUI2, Takeru HIRAYAMA2, Yuuto MATSUZAWA2, Masumi IIJIMA1,2, Tsutomu NAKAYAMA1,2
1東農大院応、2東農大応
1Grad. Sch., Tokyo Univ of Agriculture, 2Tokyo Univ of Agriculture
4BS-01
2022/03/18 16:03
ミーティングルーム B
フードナノバイオサイエンスで拓く食の安全の可視化
Visualization of food safety through food nanobiosciences
○飯嶋 益巳
○Masumi IIJIMA
東農大・応生・健康
Dept. Nutr. Sci. Food Saf., Fac. Appl. Bioci., Tokyo Univ. Agric.
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